Καλάθι

Καλάθι

Επιστροφές – Αλλαγές

Προϋποθέσεις αλλαγής προϊόντος:

  • Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα παραλαβής του δέματος).
  • Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • ΄Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους για τους παρακάτω λόγους:

Λάθος αποστολή προϊόντος

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Hebra Fashion Design σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος

Στις περιπτώσεις εκείνες τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και ζητήσετε την αντικατάσταση του με το ίδιο ή με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με επιπρόσθετο τίμημα εάν επιθυμείτε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του.

Αλλαγή προϊόντος

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε απλή αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 6948206918.

Τα έξοδα αλλαγής ανέρχονται στα 5 ευρώ και γίνονται αποκλειστικά με την Speedex στα παρακάτω στοιχεία:

ΛΟΚΡΙΔΟΣ 5, ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΚ:15231 ΤΗΛ:6948206918

Σε κάθε περίπτωση που δεν τηρηθεί η άνω διαδικασία ενημέρωσης της επιχείρησης πριν την αποστολή της αλλαγής ή γίνει χρέωση παραλήπτη το δέμα δεν θα είναι αποδεκτό και θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση δική του.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε προϊόντα bazaar και προσφορών.